Dienstverleningen

Deze pagina bevat onze wetenschappelijke dienstverlening (studieverblijven, adviesverlening, editoriaat, (lees)commissies en werkgroepen) en maatschappelijke dienstverlening (managementfuncties binnen universitaire setting, functies binnen vakdomein, inzet in facultaire en universitaire structuren en publieke voordrachten).

Redactielid tijdschrift Be Perpared

Datum: 27 nov 2016 - final

Die Keure lanceert nieuw magazine: Be Prepared, het 1ste multidisciplinaire tweetalige magazine over crisisbeheer en noodplanning in België. Evelien De Pauw maakt deel uit van het editorial board. 

Lees meer

Lezing Nlab seminar

Datum: 27 okt 2016 - final

Verschuere, B. & De Pauw, E. (2016). Geëngageerde burgers, nodig, nuttig of lastig? Workshop N-Lab seminarie, Monasterium Poortackere, Gent, 27 oktober 2016.

Lees meer

Presentatie over doctoraatsonderzoek in hoorzitting over illegale export van autowrakken en elektroschroot in de commissie Leefmilieu van het Vlaams Parlement op dinsdag 21 mei.

Datum: 21 mei 2013 - final

Presentatie op uitnodiging van Commissiesecretaris Johan Cuypers in de Commissie Leefmilieu van het Vlaams Parlement, hoorzitting over de illegale export van autowrakken en elektroschroot.

Gedachtewisseling met mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur; de Heer Patrick Van Den Bossche (Agoria) en de heer Bart Palmans (Vlaamse Leefmilieu Inspectie).

De titel van de presentatie van Lieselot Bisschop betreft: Toezicht op transnationale milieucriminaliteit. Handel in e-waste als case studie

http://www.vlaamsparlement.be/Proteus5/showAgenda.action?id=877954

Lees meer