Nieuws

GaPS werkt samen met universiteiten in Brisbane

6 jan 2023

Marleen Easton bracht een deel van haar winter 2022 door in Australië en bezocht The University of Queensland, Queensland University of Technology en Griffith University in Brisbane met drie doelen voor ogen. (1) Ze rondde haar adjunct-positie aan Griffith University (2017-2022) af en verkende toekomstige samenwerking op het gebied van 'Governing and Policing Security'. (2) Ze werkte samen met prof. Brian Head en dr. Jennifer Yarnold aan het Centre for Policy Futures van The University of Queensland om het Strategisch Institutioneel Partnerschap tussen UGent en UQ te bevorderen op het gebied van 'Kennisuitwisseling' en verkende mogelijkheden voor studentenuitwisseling voor onze Faculteit. https://policy-futures.centre.uq.edu.au/news (3) De samenwerking met prof. Melissa Bull aan het Centre for Justice van Queensland University of Technology werd versterkt op de onderzoekslijn 'Innovation, Technology and Security'.