Nieuws

Food for thought #SEGPOL

5 jul 2022

Marleen Easton en Jeroen Maesschalck (KU Leuven) zijn medevoorzitter van een werkgroep rond 'Innovatie, Technologie en Veiligheid' in een reeks 'Food for thought' sessies georganiseerd door het Centre for Policing and Security (CPS) in het kader van het tweejarige project 'Staten-Generaal voor de Politie #SEGPOL' . Hun werkgroep was onlangs (9/06/2022) medeorganisator van een rondetafelconferentie 'Food for thought: technology and innovation in the year 2030' waarbij Valerie Vervaenen en Jasper De Paepe notulist waren in één van de workshopsessies die in nauwe samenwerking met praktijkmensen werden georganiseerd. De resultaten zullen worden gebundeld in een publicatie en een visiedocument over de toekomst van de politie, inclusief beleidsaanbevelingen.