Nieuws

Rudi Verheyen prijs

26 mrt 2014

De Prijs Rudi Verheyen bekroont wetenschappelijk werk met een bijzondere verdienste voor het natuur- en milieubeleid in Vlaanderen. De Prijs Rudi Verheyen is een eerbetoon aan wijlen emeritus professor Rudi baron Verheyen voor zijn grensverleggend werk en inzet voor het Vlaams natuur- en milieubeleid.

Op 24 maart 2014 mocht Lieselot Bisschop deze prijs in ontvangst nemen voor haar doctoraatsonderzoek naar transnationale milieucriminaliteit. De prijs werd overhandigd door Vlaams Minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur Joke Schauvliege aan de Universiteit Antwerpen bij het Instituut voor Milieu & Duurzame Ontwikkeling. De prijs van 8.000 euro wordt verder geïnvesteerd in onderzoek naar milieu, relevant voor zowel wetenschap als praktijk.

https://www.uantwerpen.be/nl/overuantwerpen/organisatiestructuur/centra-en-instituten/imdo/onderzoek/award-rudi-verheyen/uitreiking-prijs-rud/